Deevex Services

Allround watertank onderhoud

stap voor stap

Home

stap 1: natte inspectie

Deevex zet professionele duikers in om de tank zorgvuldig onder de loep te nemen. (B controle, nieuwe wetgeving TB67-B). Ze zakken af in de tank om deze te controleren op slijtage, lekkage of andersoortige problemen.

Home
Home

Stap 2: Rapportage

Het rapport bevat oa. foto’s en video. Het wordt gedeeld met de klant waarna, in samenspraak, met Deevex Services de maatregelen kunnen worden bepaald.

Klik op de icoontjes voor voorbeelden.

 

 
video
 
Home

Stap 3: Droge inspectie

Na de natte inspectie volgt nog een droge inspectie voordat er begonnen kan worden aan de eventuele reparatiewerkzaamheden. Vanwege de hoogte wordt er bij dezen gebruik gemaakt van een drone om zo nog beter op de moeilijk bereikbare plekken te kijken.

Home

Stap 4: Onderhoud

Deevex services gaat naar analyse van het rapport, in samenspraak met de klant, gaande gang met het onderhoud van de tank. Daarbij kunnen we alles regelen van A-Z. Een aantal voorbeelden waar men aan kan denken zijn:

Home

Voordelen

Doordat Deevex en Deevex services samenwerken bestaat er een heldere korte communicatielijn. Dit ten voordele van de handelingssnelheid en het gemak voor de klant. U hoeft Namelijk niet meer met anderen om de tafel. Op deze manier krijgt u een helder inzicht in de rapporten en kostenraming.

 
  • snelle en korte lijnen
  • duidelijke rapportering
  • totaaloplossing

Contact

Voor vragen, een voorbeeldcasus of een offerte kunt ten uiteraard contact met ons opnemen.

Info

muskushouwsestraat 36D

6666 MC Heteren

Tel

vast +31 264 722 920

of mobiel +31 621 576 004

copyright Deevex services 2018